De activiteiten variëren van opbouw tot produktie, bottelen evenals verdeling van eigen merkprodukten en verdelermerken.
 

Deze activiteiten worden aangevuld door de handel "Import-Export" van alcohol evenals door de invoer en commercialisering van M.O. wijnen in exclusieve agentschappen.

Sinds 1995 hebben we een nieuwe afdeling in het leven geroepen, zijnde Wines of the World, gespecialiseerd in wijnen uit de Nieuwe Wereld.  Deze afdeling heeft momenteel verschillende agentschappen in portfolio. 
 
G.D.C. is dus zowel  :een producent, een invoerder als een verdeler. 
 
 
De sleutels voor het succes van vandaag heten flexibiliteit en klantendienst. Dag na dag werken wij samen in de Grandes Distilleries de Charleroi om een efficiënte onderneming op te bouwen.
 
Om de voortdurend veranderende Europese markt het hoofd te bieden, hebben wij onze inspanningen op een veelbelovende sector  gebundeld : het verdelermerk.
 
G.D.C. en haar personeel delen zowel ervaring als dynamisme, onontbeerlijke elementen om elke dag nieuwe uitdagingen aan te nemen.


 


Grandes Distilleries de Charleroi sa
Rue des Verreries, 44a  •  B-6040 Jumet  •  Belgien  •  Tél. : +32 71 28 11 70  •  Fax : +32 71 42 02 26  •  e-mail : info@gdc.be
Ons vakmanschap drink je met verstand